Translate:

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

SOSYAL MEDYA BİLGE KARADENİZ

Icon Icon Follow Me on Pinterest

24 Şubat 2013 Pazar

SJAL SKINNCARE YAŞLANMA KARŞITI YÜZ YAĞI

SJÄL SKINCARE’ İN
10. YIL DEVRİMİ;
“YAŞLANMA KARŞITI KONSANTRE SAFİR YÜZ YAĞI”

Türkiye’ ye Haker Group tarafından getirilen mucizevi cilt bakım markası “Själ Skincare” kozmetik onuncu yılını kutluyor. Avrupa ve Japon biyoteknolojisinde ki en son yöntemler ile birlikte geliştirilen “Själ Skincare”, yenilikçi cilt bakım ürünlerine yeni eklediği “Yaşlanma Karşıtı Konsantre Safir Yüz Yağı” ile sektördeki onuncu yılında lüks cilt bakımının öncülerinden biri olmaya devam ediyor.

“Själ Skincare” in üzerinde uzun yıllar çalışarak, biyofizik ve biyokimya konularında en son gelişmelere göre güncelleyerek ürettiği “Yaşlanma Karşıtı Konsantre Safir Yüz Yağı”, tescilli anti-aging bio-aktif kompleksleri ile cildinizi onarıyor. Nadir bulunan temel yağların ve supra-3 vitamininin özenli karışımından oluşan “Yaşlanma Karşıtı Konsantre Safir Yüz Yağı”, düzenli kullanıldığında gözle görülür şekilde kırışıklık giderirken cilde, esneklik, dolgunluk ve canlılık kazandırıyor. “Yaşlanma Karşıtı Konsantre Safir Yüz Yağı” nın içeriğindeki konsantre safir, cilt onarımı için gerekli olan tüm besinleri sağlayarak cildin daha derin bir seviyede nemlendirilmesine yardımcı oluyor. Anti-bakteriyel ve anti-mikrobik özellikleri sayesinde ise cildi dış etkenlerden ve stresin getirdiği zararlardan koruyor.

İçeriğindeki, anti-inflamatuar özelikler ile bilinen papatyanın doğal yollarla kullanılması, cilde yatıştırıcı ve tedavi edici etkiler sunarken, Himalayalar’ ın mavi safir taşları ile demlenmesi, cilde çok daha fazla enerji ve berraklık kazandırıyor. Cilt tarafından hızlıca emilen ve hızlı sonuçlar almanızı sağlayan “Yaşlanma Karşıtı Konsantre Safir Yüz Yağı”, hem kadın hem de erkeklerin vazgeçemeyeceği bir yaşlanma kalkanı olmaya aday!

Hiç yorum yok: