Translate:

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

SOSYAL MEDYA BİLGE KARADENİZ

Icon Icon Follow Me on Pinterest

28 Kasım 2012 Çarşamba

Sokak stili örnekleriyle stil ip uçları (street fashion)


Yine en güzel konularımızdan birine,yani sokak modasına geldik:))
Evet bakalım nelerden ilham alınmış,neler giyilmiş:)



En sevdiğim ve kurtarıcı kombinlerden biridir.Siyah opak çorabın yakışmayacağı hiç bir elbise yoktur.Sizlerde havaların soğuduğu bu günlerde abiye,payetli,iş elbiselerinizle opak çorap giyebilirsiniz.
Ama opak çorap olmasıı çok önemli,özellikle etek yada elbise boyunuz oldukça kısaysa,çorabınızda bir o kadar koyu olsun.

Kırmızı,gri ve siyah güzel renk üçlüsü olmuş,geometrik desenli çantada yine sezon trendlerinden,çok üşüyorum diyorsanız yine opak çorap kullanabilirsiniz.



Bilekte biten botla pantalon boyu çok mükemmel duruyor,bilekte biten botla kombin yapacaksanız bileklerinizin görünmemesine dikkat edin,teniniz gözükünce bacak boyunu kısa gösteriyor ve hoş bir görüntü olmuyor.. Kürk yine favorilerimden...:)


Leopar desenini çok seven birisi değilim,eğer kullanılacaksada kıyafetiniz bence simsiyah olmalı,aksi taktirde çok alacalı bir görüntü çıkıyor ortaya..
Etek ve bot arası gözüken teni sevmedim,bence daha uzun bir bot giymekte fayda var:)

Diz üstü çizmeler bence şıklığın öbür adı:) ama diz üstü çizme giydiğinizde elbise yada etek boyunuzun kısa olmasına dikkat edin,özellikle minyon yapıdaysanız uzun giyinmekten kaçının derim..


Klasik ama kurtarıcı bir kombin,kot gömlekleri hem ceket içine hemde kazaklarınızın içine giyebilirsiniz bu kış.Twist'in kataloğunda böyle görsellere oldukça rastladım bu kış...

İşte en sevdiğim parçalardan biri.Deri palto,rengide çok hoş..minyon ve kısa boyluysanız paltonun boyu diz üstünde olabilir...

Gri ve karemel renginin böyle uyumlu olabileceğini hiç düşünmemiştim.ben çok sevdim ve deneyeceğim,bence sizlerde değişiklik yapmak isterseniz deneyin derim...

Hiç yorum yok: